Ez a blog Adam Swansonról szól, aki az első regényem, az Árnyékvilág főszereplője. A blogot úgy készítem el érdekességképpen az olvasóimnak, mintha Adam élő, létező személy lenne. Mindenkit, aki az oldalra jön, felkérnék egy kis játékra. Ha hozzászólást írtok, írjatok ti is úgy, mintha Adam létezne. Találjatok ki rajongói karaktereket magatoknak, szeressétek Adamet, beszélgessetek róla úgy, mintha tényleg létező színész lenne. :) Remélem, élvezni fogjátok ezt a kis játékot és tetszeni fog, amiket Adamről megtudhattok. :) Jó nézelődést és játékot mindenkinek! :)

Spirit Bliss

2010. szeptember 29., szerda

Gyerekkori traumák

Adam Swanson ma a világ egyik legkeresettebb és legszexisebbnek tartott színésze, holott csak 23 éves. De az élete koránt sem volt mindig ennyire álomszerű. Alig 9 éves volt, mikor édesapja elhunyt egy szörnyű autóbalesetben. Ekkor édesanyja éppen második gyermekét várta, így a család nem csak lelkileg szenvedett traumát, de anyagilag is nehezen boldogultak. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Peter Summers, menedzser az utcán sétálgatva belebotlott anyába és fiába, és azonnal felismerte Adamben a tehetséget.

A balszerencse azonban nem hagyta magára a családot. 1995-ben Adamnek született egy gyönyörű kishúga, Josephine, de édesanyját, aki egyébként is tüdőbeteg volt, nagyon megviselte a szülés. A kór elhatalmasodott rajta, és jó pár hónapnyi kórházi vegetálás után elhunyt.

A gyermekek gyámja a megboldogult Mrs. Swanson nővére és annak férje lett. A kis Josephine-t a mai napig ők nevelik, ám Adam leginkább Peter felügyelete alatt építgette a karrierjét. Mint láthatjuk, nagyon is sikeresen.


1 megjegyzés:

  1. Jaj, úgy megölelgetném szegénykémet... Nem lehetett könnyű élete... Én szívesen felneveltem volna. :)

    VálaszTörlés