Ez a blog Adam Swansonról szól, aki az első regényem, az Árnyékvilág főszereplője. A blogot úgy készítem el érdekességképpen az olvasóimnak, mintha Adam élő, létező személy lenne. Mindenkit, aki az oldalra jön, felkérnék egy kis játékra. Ha hozzászólást írtok, írjatok ti is úgy, mintha Adam létezne. Találjatok ki rajongói karaktereket magatoknak, szeressétek Adamet, beszélgessetek róla úgy, mintha tényleg létező színész lenne. :) Remélem, élvezni fogjátok ezt a kis játékot és tetszeni fog, amiket Adamről megtudhattok. :) Jó nézelődést és játékot mindenkinek! :)

Spirit Bliss

2010. október 5., kedd

Adam felsője

Nézzétek csak, mit találtam... :) Ilyen felsőt viselt Adam azokon a képeken, amelyeket a los angelesi reptéren készítettek róla, mikor megérkezett az Egy bohóc könnyei forgatására. A márkája Lucky Brand, és 60 dollárba, azaz kb. 12000 Ft-ba kerül. Ez egy sztárhoz képest nem is túl sok... :) A márkáról egyébként azt írják, hogy a független gondolkodást és egyéni stílust képviseli, valamint ez a felső 100% pamutból készült.

4 megjegyzés:

  1. Még eltudnám képzelni egy kapucnis fölső+napszemüveg és baseballsapka összeállításban..Amugy Adam szemszíne miatt passzol hozzá a zöld fölső:)

    VálaszTörlés
  2. Nem mondom,jól néz ki.De ha Adamen látnánk....Hmm az volna a szuper.:))

    VálaszTörlés