Ez a blog Adam Swansonról szól, aki az első regényem, az Árnyékvilág főszereplője. A blogot úgy készítem el érdekességképpen az olvasóimnak, mintha Adam élő, létező személy lenne. Mindenkit, aki az oldalra jön, felkérnék egy kis játékra. Ha hozzászólást írtok, írjatok ti is úgy, mintha Adam létezne. Találjatok ki rajongói karaktereket magatoknak, szeressétek Adamet, beszélgessetek róla úgy, mintha tényleg létező színész lenne. :) Remélem, élvezni fogjátok ezt a kis játékot és tetszeni fog, amiket Adamről megtudhattok. :) Jó nézelődést és játékot mindenkinek! :)

Spirit Bliss

2010. október 3., vasárnap

Comic conos idézetek

Összeszedtem néhány idézetet, mely az idei Comic conon hangzott el a Sunrise sztárjainak szájából...

„Egy jó tanács, ha Adam Swansonnal akarsz járni, az első lépés, hogy NE visíts bele a fülébe! És ne kérd tőle, hogy ugorjon le veled egy száz emeletes ház tetejéről, mert te úgy szeretnél repülni vele.” (Alison Andrews tanácsa a rajongóknak a Comic conon)

„Istenem, ez hihetetlen volt! Azt hiszem, megsüketültem. Adam fogja fizetni a kórházi kezelésemet.” (Conner Riley a Comic conon a rajongók hadának sikoltozásáról)

„Hihetetlen, ami történt. Úgy kezdtünk neki a forgatásnak, hogy fogalmunk sem volt, hogy ez lesz belőle. A rajongóink egyszerűen fantasztikusak!” (Nicolette Rawes a Comic conon)

„Fantasztikus, hihetetlen és szívmelengető. Az előbb idejött hozzám egy kislány, olyan öt éves lehetett, és mikor megöleltem, sírva fakadt az örömtől." (Conner Riley a Comic conon.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése