Ez a blog Adam Swansonról szól, aki az első regényem, az Árnyékvilág főszereplője. A blogot úgy készítem el érdekességképpen az olvasóimnak, mintha Adam élő, létező személy lenne. Mindenkit, aki az oldalra jön, felkérnék egy kis játékra. Ha hozzászólást írtok, írjatok ti is úgy, mintha Adam létezne. Találjatok ki rajongói karaktereket magatoknak, szeressétek Adamet, beszélgessetek róla úgy, mintha tényleg létező színész lenne. :) Remélem, élvezni fogjátok ezt a kis játékot és tetszeni fog, amiket Adamről megtudhattok. :) Jó nézelődést és játékot mindenkinek! :)

Spirit Bliss

2010. október 2., szombat

Christina meglátogatta a forgatáson Adamet?

Újabb pletyka kelt szárnyra a külföldi honlapokon egy twitter-bejegyzés miatt. Egy állítólagos rajongó, aki elvileg kint van az Egy bohóc könnyei forgatásán, azt írta, hogy látta megérkezni Christinát.

"OMG! Christina Boons itt van az EBK forgatásán! Most már tuti, hogy együtt vannak Adammel!" - írta a Twitteren Adamfan92 néven.

A hír természetesen kacsa. Ma reggel Christina New Yorkban tartózkodott, és éppen egy új film meghallgatásán járt. Képek is készültek róla, melyek bizonyítják, hogy Los Angelesnek, ahol Adam forgat, a közelében sincs. Hogy a rajongó szimplán rosszul látott vagy csak pletykaéhes, azt a saját lelkiismeretére bízzuk, de egy biztos, Christina nem ment el az EBK forgatására.

8 megjegyzés:

  1. átkozott pletykás rajongók. -.-'

    VálaszTörlés
  2. El sem hiszem, h vki kitalált ilyet! Ennyire nem lehet senki sem vak! V ha mégis, menjen el szemorvoshoz, mert még a végén kiskutyának néz egy közeledő autót ami aztán elüti!
    Dejó lenne! *gonosz kacaj*
    :*

    VálaszTörlés
  3. Nem értem miért nem lehet a magánéletüket tisztelni... na és, ha együtt vannak?!

    VálaszTörlés
  4. Hát, vannak, akiknek feltűnési viszketegségük van, és bármit megtesznek, akár ilyesmiket is kitalálnak, hogy odafigyeljenek rájuk... Ez van sajnos... Pedig a hírességeknek is szüksége van magánéletre, legalább ezt tiszteletben tarthatnák, ha mást nem is... :-/

    VálaszTörlés
  5. Óh,ez borzasztó!
    Szegényt miért nem hagyják már békén!
    A mostanában feltöltött rajongói képeken is olyan szomorú szemekkel néz, hogy megszakad az ember szíve.
    A rajongó vigyorog mint a vadalma,szegény Adam meg azokkal a szomorú szemekkel....:(

    VálaszTörlés
  6. Igen én is mindig sajnálom, ha ezeket a képeket látom és mindig megfogadom, ha egyszer annyira szerencsés lehetek hogy találkozom vele, tuti, hogy nem kérek képet, csak köszönök.
    Aztán meg rájövök, hogy dehogy bírnám megállni:D(szerintem többen így vagyunk ezzel)

    De ez, hogy a rajongók nem hagyják meg azoknak a magánéletét azt akiért elméletileg teljesen odavannak, szerintem nagyon durva:S

    VálaszTörlés
  7. Zsuzsa: Igen, én is észre vettem, hogy Adam mostanában olyan nyomott és szomorú. :-/ Remélem, hogy nem viseli meg nagyon lelkileg ez az egész, ami körülötte folyik. :-/

    Kami: Én meg bírnám állni. :D De szerintem, ha az ember szépen kéri, azzal Adamnek sincs baja, csak az nem lehet kellemes, mikor egy rajongó túlságosan tolakodó. :-/

    VálaszTörlés
  8. Szegény:(
    Mindenkinek szüksége van magánéletre,még ha azt vágják is a fejéhez hogy ha "valaki híres akkor az ezzel jár"....tisztelhetnék már annyira a magánéletét ha már annyira "rajongó",hogy nem gyártják a kamu-sztorikat.Ha meg Chris meglátogatta,az csak kettőjükre tartozik.

    VálaszTörlés